S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Delikatesy » Paštiky a foie gras » Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem, 90g


        

Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem, 90g

 

Skladem

Číslo produktu: JB37
Výrobce: S.A. BRUNET
Cena bez DPH : 48 Kč
Cena s DPH (21 %):
58 Kč

do košíku:
   

Kompletní specifikace

Výrobce: S.A. BRUNET
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk červenému vínu.. Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety. Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína. Kuřecí játra, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Vyrobeno ve Francii Hmotnost: 90g Výživové údaje na 100g energetická hodnota: 1566,4kJ / 379,3kcal, tuky: 36,5g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2g, sacharidy: 0,8g, -z toho cukry 0,2g, vlákniny:

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NzNmOW